Επισκευή & service λέβητα αερίου Θεσσαλονίκη

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ;

καλεστε ΜΑΣ και εξοικονομηστε χρηματα

6934154951

Επισκευή service λέβητα αερίου στη Θεσσαλονίκη

Σε γενικές γραμμές τα προβλήματα με τον λέβητα αερίου στο σπίτι σας μπορεί να διαφέρουν, υπάρχουν όμως μερικά γενικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε και ενδεχομένως να επιδιορθώσετε κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την οικοσκευή σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρακάτω εργασίες ή εάν το πρόβλημα παραμένει, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής συσκευών.

Γενικές οδηγίες

Αρχικά για να δείτε τι ακριβώς φταίει με τον λέβητα αερίου σας θα πρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημα παρατηρώντας τυχόν ασυνήθιστους ήχους, μυρωδιές, διακυμάνσεις στη θέρμανση ή γενικά δυσλειτουργίες. Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε το πρόβλημα, με ποια ακολουθία και πόσο συχνά συμβαίνει. Το εγχειρίδιο του λέβητα αερίου σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά από τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και πάνω απ’ όλα να κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την ορθή χρήση του.

Πάντα και πρώτα η ασφάλεια

Αποσυνδέετε πάντα τον λέβητα από την πρίζα ή κατεβάστε τον αυτόματο πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος που θα έχει να κάνει με το ρεύμα του. Αν όμως χρειάζεται ο λέβητας να είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα τότε θα πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα.

Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τεχνικό ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Σε όλα τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης των συσκευών υπάρχουν οδηγίες στο πως να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δείτε με προσοχή τις οδηγίες εκεί και ακολουθήστε τις. Αν δεν έχετε το βιβλίο οδηγιών χρήσης ίσως μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη συσκευή σας. Πολλοί ιστότοποι, φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα για αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου για περισσότερες πληροφορίες ή και εξειδικευμένη υποστήριξη από αυτούς.

Συνήθη προβλήματα με τον λέβητα φυσικού αερίου σας

Επισκευή λέβητα αερίου

Επισκευή λέβητα αερίου

Επισκευή & ρύθμιση λέβητα αερίου

Επισκευή & ρύθμιση λέβητα αερίου

Επισκευή & service λέβητα αερίου

Επισκευή & service λέβητα αερίου

Επισκευή βλάβης λέβητα αερίου

Επισκευή βλάβης λέβητα αερίου

Οι λέβητες φυσικού αερίου είναι απαραίτητοι για την παροχή θέρμανσης σε πολλά σπίτια. Ενώ τα περισσότερα προβλήματα με τους λέβητες είναι κοινά και μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω της τακτικής συντήρησης, μπορεί να προκύψουν ορισμένα ασυνήθιστα προβλήματα. Ακολουθούν μερικά λιγότερο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού με τους λέβητες φυσικού αερίου:

Βραστήρας

Ο βραστήρας είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν θόρυβο ή χτύπημα που προέρχεται από τον λέβητα. Συχνά προκαλείται από συσσώρευση αλάτων ή λάσπης στον εναλλάκτη θερμότητας. Αυτό μπορεί να μειώσει την απόδοση και να οδηγήσει σε υπερθέρμανση. Μπορεί να είναι απαραίτητη η έκπλυση του συστήματος ή η αφαλάτωση του εναλλάκτη θερμότητας.

Χαμηλή πίεση αερίου

Η χαμηλή πίεση αερίου μπορεί να προκαλέσει την αναποτελεσματική λειτουργία του λέβητα ή να μην κάνει ανάφλεξη. Ενδέχεται να ευθύνονται προβλήματα με τη γραμμή παροχής αερίου, τον ρυθμιστή ή τη βαλβίδα αερίου. Θα πρέπει να κληθεί ένας μηχανικός αερίου για να επιθεωρήσει και να διορθώσει προβλήματα χαμηλής πίεσης αερίου.

Ζητήματα αισθητήρα φλόγας

Ο αισθητήρας φλόγας είναι υπεύθυνος για την ανίχνευση της παρουσίας φλόγας. Εάν αποτύχει, ο λέβητας μπορεί να σβήσει ως μέτρο ασφαλείας. Μπορεί να είναι απαραίτητος ο καθαρισμός ή η αντικατάσταση του αισθητήρα φλόγας για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας. Και πάλι εδώ χρειάζεται ο ειδικός λέβητα φυσικού αερίου.

Κατάψυξη σωλήνων συμπυκνώματος

Σε εξαιρετικά κρύο καιρό, ο σωλήνας συμπυκνώματος που απομακρύνει το νερό από το λέβητα μπορεί να παγώσει, προκαλώντας απόφραξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας ή κλείδωμα του λέβητα. Η μόνωση του σωλήνα συμπυκνώματος ή η εγκατάσταση ίχνης θέρμανσης μπορεί να αποτρέψει το πάγωμα.

Αποκλεισμένος εξαερισμός/καυσαέριο

Ένας φραγμένος αεραγωγός ή καπνοδόχος μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του λέβητα λόγω ανεπαρκούς αερισμού. Αυτό μπορεί να προκληθεί από συντρίμμια, φωλιές πουλιών ή άλλα εμπόδια. Είναι απαραίτητος ο τακτικός έλεγχος και ο καθαρισμός του εξαερισμού ή του καπναγωγού.

Ελαττωματική βαλβίδα εκτροπής

Η βαλβίδα εκτροπής κατευθύνει το ζεστό νερό είτε στα καλοριφέρ είτε στη βρύση ζεστού νερού οικιακής χρήσης. Εάν αποτύχει, ο λέβητας μπορεί να δυσκολευτεί να παρέχει ζεστό νερό στις βρύσες ή τα καλοριφέρ. Συνήθως απαιτείται αντικατάσταση της βαλβίδας εκτροπέα.

Προβλήματα αισθητήρα

Οι αισθητήρες θερμοκρασίας δωματίου ή τα θερμίστορ είναι υπεύθυνοι για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Εάν δυσλειτουργούν, το κλιματιστικό ενδέχεται να μην κάνει σωστά τον κύκλο του ή να μη σβήσει όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Διαβρωμένος εναλλάκτης θερμότητας

Με την πάροδο του χρόνου, ο εναλλάκτης θερμότητας μπορεί να διαβρωθεί, οδηγώντας σε απώλεια απόδοσης και πιθανές διαρροές. Η διάβρωση συχνά οφείλεται σε μη επεξεργασμένο ή ακατάλληλα επεξεργασμένο νερό του συστήματος. Μπορεί να είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του εναλλάκτη θερμότητας.

Λανθασμένο μέγεθος λέβητα

Εάν ο λέβητας είναι πολύ μεγάλος ή πολύ μικρός για τις απαιτήσεις θέρμανσης του σπιτιού, ενδέχεται να μη λειτουργεί αποτελεσματικά. Ένα λανθασμένο μέγεθος λέβητα μπορεί να οδηγήσει σε σύντομο κύκλο, αυξημένη κατανάλωση ενέργειας και ανομοιόμορφη θέρμανση.

Βλάβη του ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου

Ο ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου είναι ο εγκέφαλος του λέβητα. Εάν δυσλειτουργεί, μπορεί να οδηγήσει σε ακανόνιστη συμπεριφορά, κωδικούς σφάλματος ή πλήρη τερματισμό λειτουργίας του συστήματος. Ενδέχεται να απαιτείται αντικατάσταση της πλακέτας ελέγχου.

Προβλήματα βαλβίδας αερίου

Προβλήματα με τη βαλβίδα αερίου, όπως η αστοχία στο άνοιγμα ή το κλείσιμο σωστά, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μην αναφλεγεί ή να σβήσει απροσδόκητα ο λέβητας. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα πρέπει να επιθεωρήσει και να αντικαταστήσει τη βαλβίδα αερίου, εάν είναι απαραίτητο.

Γιατί η επισκευή και το service του λέβητα αερίου σας συμφέρει;

Καλέστε μας για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας άμεσα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

Εξοικονομήστε χρήματα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε service και ανταλλακτικά.

Εγγύηση για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Εγγύηση Επισκευών

Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλες τις συσκευές που επισκευάζουμε.

Προσφέρουμε ικανοποίηση στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

90% στο χώρο σας

90% των βλαβών επισκευάζονται στο χώρο σας μια που διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Συνέπεια στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Συνέπεια στα ραντεβού

Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας σε ένα ραντεβού.

Τί μπορώ να κάνω όταν ο λέβητας αερίου μου έχει βλάβη;

Εάν αντιμετωπίζετε ασυνήθιστα προβλήματα με τον λέβητα φυσικού αερίου σας, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο και αδειούχο μηχανικό ή τεχνικό θέρμανσης. Οι συσκευές αερίου ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια και η προσπάθεια διάγνωσης ή επιδιόρθωσης πολύπλοκων ζητημάτων χωρίς ειδικές γνώσεις μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες συνθήκες. Η τακτική επαγγελματική συντήρηση μπορεί επίσης να βοηθήσει στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων προτού γίνουν σοβαρά.

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον λέβητα αερίου, να ανατρέχετε πάντα στο εγχειρίδιο της συσκευής για συγκεκριμένες οδηγίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα, συνιστάται να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου τεχνικού επισκευής συσκευών για να διασφαλίσετε τη σωστή διάγνωση και ασφαλείς επισκευές.

Το να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον λέβητά σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πολλά από τα παραπάνω ίσως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αλλά και πάλι όταν επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό θα μπορέσετε να του δώστε να καταλάβει το πρόβλημα αλλά και να κάνετε τον σωστό έλεγχο μετά την παράδοσή του.

Μη χάνετε χρόνο τηλεφωνήστε στο 6934 154 951 και άμεσα ένας τεχνικός θα βρεθεί στο χώρο σας και θα αναλάβει την επισκευή του λέβητα αερίου σας.

30 χρόνια εμπειρία στη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

12K+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

4.9+

Αξιολογήσεις!

Εμπιστευθείτε τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

Εδώ και 30 + χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας. 

Φροντίζουμε να κάνουμε σωστό έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να το επισκευάσουμε άμεσα.

Η γκάμα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυάται τη γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και την εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Μη χάνετε χρόνο…..

Καλέστε άμεσα 6934 154 951

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.