Επισκευή service κλιματιστικού Θεσσαλονίκη

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ;

καλεστε ΜΑΣ και εξοικονομηστε χρηματα

6934154951

Επισκευή service κλιματιστικού στη Θεσσαλονίκη

Σε γενικές γραμμές τα προβλήματα με το κλιματιστικό στο σπίτι σας μπορεί να διαφέρουν, υπάρχουν όμως μερικά γενικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε και ενδεχομένως να επιδιορθώσετε κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την οικοσκευή σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρακάτω εργασίες ή εάν το πρόβλημα παραμένει, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής συσκευών.

Γενικές οδηγίες

Αρχικά για να δείτε τι ακριβώς φταίει με το κλιματιστικό σας θα πρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημα παρατηρώντας τυχόν ασυνήθιστους ήχους, μυρωδιές ή δυσλειτουργίες. Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε το πρόβλημα, με ποια ακολουθία και πόσο συχνά συμβαίνει. Το εγχειρίδιο του κλιματιστικού σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά από τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και πάνω απ’ όλα να κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την ορθή χρήση του.

Πάντα και πρώτα η ασφάλεια

Αποσυνδέετε πάντα το κλιματιστικό από την πρίζα ή κατεβάστε τον αυτόματο πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος που θα έχει να κάνει με το ρεύμα του. Αν όμως χρειάζεται το κλιματιστικό να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα τότε θα πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα.

Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τεχνικό ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Σε όλα τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης των συσκευών υπάρχουν οδηγίες στο πως να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δείτε με προσοχή τις οδηγίες εκεί και ακολουθήστε τις. Αν δεν έχετε το βιβλίο οδηγιών χρήσης ίσως μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη συσκευή σας. Πολλοί ιστότοποι, φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα για αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου για περισσότερες πληροφορίες ή και εξειδικευμένη υποστήριξη από αυτούς.

Συνήθη προβλήματα με το κλιματιστικό σας

Επισκευή service εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Επισκευή service εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Επισκευή service μεγάλου κλιματιστικού

Επισκευή service μεγάλου κλιματιστικού

Επισκευή service τοποθέτηση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Επισκευή service τοποθέτηση εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Επισκευή service τοποθέτηση εσωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Επισκευή service τοποθέτηση εσωτερικής μονάδας κλιματιστικού

Ενώ πολλά ζητήματα κλιματισμού είναι κοινά και μπορούν να αντιμετωπιστούν με τακτική συντήρηση, μπορεί να προκύψουν ορισμένα ασυνήθιστα προβλήματα. Ακολουθούν μερικά λιγότερο κοινά προβλήματα κλιματισμού που μπορεί να αντιμετωπίσετε:

Διαρροές ψυκτικού μέσου

Μπορεί να προκύψουν διαρροές ψυκτικού και μπορεί να μην είναι πάντα άμεσα εμφανείς. Τα σημάδια περιλαμβάνουν μείωση της απόδοσης ψύξης, συσσώρευση πάγου στα πηνία του εξατμιστή ή ήχους συριγμού. Απαιτείται επαγγελματίας τεχνικός για να εντοπίσει και να επιδιορθώσει τις διαρροές και στη συνέχεια να επαναφορτίσει το ψυκτικό.

Βλάβη ηλεκτρικού ελέγχου

Με την πάροδο του χρόνου, τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, όπως ο πυκνωτής ή οι διακόπτες ρελέ, ενδέχεται να χαλάσουν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακανόνιστη λειτουργία, συνεχή ανακύκλωση ή το κλιματιστικό να μην ανάβει καθόλου. Ένας τεχνικός μπορεί να δοκιμάσει και να αντικαταστήσει αυτά τα εξαρτήματα.

Κατεψυγμένα πηνία εξατμιστή

Τα πηνία του εξατμιστή μπορεί να παγώσουν λόγω περιορισμένης ροής αέρα ή χαμηλών επιπέδων ψυκτικού. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη ψύξη και ακόμη και πλήρη διακοπή λειτουργίας του συστήματος. Ο εντοπισμός και η διόρθωση της βασικής αιτίας είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη της υποτροπής.

Δυσλειτουργίες του συμπιεστή

Ο συμπιεστής είναι ένα ζωτικό στοιχείο του συστήματος κλιματισμού. Εάν χαλάσει, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Οι ασυνήθιστοι θόρυβοι, όπως το χτύπημα ή το σφύριγμα, μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα του συμπιεστή. Η αντικατάσταση ενός συμπιεστή είναι μια πολύπλοκη εργασία που πρέπει να αφεθεί στους επαγγελματίες.

Ελαττωματική θερμοστατική εκτονωτική βαλβίδα (TXV)

Το TXV ρυθμίζει τη ροή του ψυκτικού μέσα στο πηνίο του εξατμιστή. Εάν δυσλειτουργεί, μπορεί να οδηγήσει σε ακατάλληλη ροή ψυκτικού μέσου, επηρεάζοντας την απόδοση ψύξης. Η διάγνωση και η αντικατάσταση πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένο τεχνικό.

Ελαττωματικός πυκνωτής

Οι πυκνωτές βοηθούν στην εκκίνηση του συμπιεστή και των κινητήρων του ανεμιστήρα. Μια δυσλειτουργία πυκνωτή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το κλιματιστικό να δυσκολεύεται να ξεκινήσει ή ο συμπιεστής και/ή ο ανεμιστήρας να μην λειτουργούν ομαλά. Οι πυκνωτές μπορούν να αντικατασταθούν από τεχνικό.

Προβλήματα αισθητήρα

Οι αισθητήρες θερμοκρασίας δωματίου ή τα θερμίστορ είναι υπεύθυνοι για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Εάν δυσλειτουργούν, το κλιματιστικό ενδέχεται να μην κάνει σωστά τον κύκλο του ή να μην σβήσει όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Αποκλεισμένοι ή περιορισμένοι αεραγωγοί

Ασυνήθιστα προβλήματα μπορεί να προκύψουν από φραγμένους ή περιορισμένους αεραγωγούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανομοιόμορφη ψύξη, μειωμένη ροή αέρα και καταπόνηση του συστήματος. Μπορεί να χρειαστεί επιθεώρηση και καθαρισμός του αγωγού.

Ανάπτυξη μούχλας

Σε υγρά περιβάλλοντα, μπορεί να αναπτυχθεί μούχλα ή μούχλα στα εξαρτήματα του κλιματιστικού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες οσμές και να επηρεάσει την ποιότητα του εσωτερικού αέρα. Ο καθαρισμός και η αντιμετώπιση των επιπέδων υγρασίας μπορούν να βοηθήσουν στην άμβλυνση αυτού του προβλήματος.

Ζητήματα συμβατότητας έξυπνου θερμοστάτη

Εάν έχετε κάνει αναβάθμιση σε έξυπνο θερμοστάτη, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα συμβατότητας με το υπάρχον σύστημα HVAC. Η διασφάλιση της σωστής καλωδίωσης και συμβατότητας είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του συστήματος.
Εάν αντιμετωπίσετε ασυνήθιστα προβλήματα με το σύστημα κλιματισμού σας, ειδικά εκείνα πέρα από τις βασικές εργασίες συντήρησης, συνιστάται να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό HVAC

Ηλεκτρολογικά θέματα

Προβλήματα με την παροχή ρεύματος, την καλωδίωση ή τα ηλεκτρικά εξαρτήματα μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία του κλιματιστικού σας είτε αφορά την εσωτερική ή και την εξωτερική μονάδα. Αυτό πολλές φορές συνεπάγεται και τη διακοπή της λειτουργίας του.

Γιατί η επισκευή και το service του κλιματιστικού σας συμφέρει;

Καλέστε μας για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας άμεσα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

Εξοικονομήστε χρήματα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε service και ανταλλακτικά.

Εγγύηση για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Εγγύηση Επισκευών

Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλες τις συσκευές που επισκευάζουμε.

Προσφέρουμε ικανοποίηση στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

90% στο χώρο σας

90% των βλαβών επισκευάζονται στο χώρο σας μια που διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Συνέπεια στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Συνέπεια στα ραντεβού

Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας σε ένα ραντεβού.

Τί μπορώ να κάνω όταν το κλιματιστικό μου έχει βλάβη;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το κλιματιστικό, να ανατρέχετε πάντα στο εγχειρίδιο της συσκευής για συγκεκριμένες οδηγίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα, συνιστάται να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου τεχνικού επισκευής συσκευών για να διασφαλίσετε τη σωστή διάγνωση και ασφαλείς επισκευές.

Το να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το κλιματιστικό σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πολλά από τα παραπάνω ίσως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αλλά και πάλι όταν επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό θα μπορέσετε να του δώστε να καταλάβει το πρόβλημα αλλά και να κάνετε τον σωστό έλεγχο μετά την παράδοσή του.

Μη χάνετε χρόνο τηλεφωνήστε στο 6934 154 951 και άμεσα ένας τεχνικός θα βρεθεί στο χώρο σας και θα αναλάβει την επισκευή του κλιματιστικού σας.

30 χρόνια εμπειρία στη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

12K+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

4.9+

Αξιολογήσεις!

Εμπιστευθείτε τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

Εδώ και 30 + χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας. 

Φροντίζουμε να κάνουμε σωστό έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να το επισκευάσουμε άμεσα.

Η γκάμα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυάται τη γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και την εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Μη χάνετε χρόνο…..

Καλέστε άμεσα 6934 154 951

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.