Επισκευή ψυγείου Θεσσαλονίκη

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ;

καλεστε ΜΑΣ και εξοικονομηστε χρηματα

6934154951

Επισκευή ψυγείου στη Θεσσαλονίκη

Σε γενικές γραμμές τα προβλήματα με το ψυγείο στο σπίτι σας μπορεί να διαφέρουν, υπάρχουν όμως μερικά γενικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε και ενδεχομένως να επιδιορθώσετε κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την οικοσκευή σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρακάτω εργασίες ή εάν το πρόβλημα παραμένει, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής συσκευών.

Γενικές οδηγίες

Αρχικά για να δείτε τι ακριβώς φταίει στο ψυγείο σας θα πρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημα παρατηρώντας τυχόν ασυνήθιστους ήχους, μυρωδιές ή δυσλειτουργίες. Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε το πρόβλημα, με ποια ακολουθία και πόσο συχνά συμβαίνει. Το εγχειρίδιο του ψυγείου σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά από τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και πάνω απ’ όλα να κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την ορθή χρήση του.

Πάντα και πρώτα η ασφάλεια

Αποσυνδέετε πάντα το ψυγείο από την πρίζα πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος που θα έχει να κάνει με το ρεύμα του. Αν όμως χρειάζεται το ψυγείο να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα τότε θα πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα.

Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τεχνικό ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Σε όλα τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης των συσκευών υπάρχουν οδηγίες στο πως να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δείτε με προσοχή τις οδηγίες εκεί και ακολουθήστε τις. Αν δεν έχετε το βιβλίο οδηγιών χρήσης ίσως μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη συσκευή σας. Πολλοί ιστότοποι, φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα για αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου για περισσότερες πληροφορίες ή και εξειδικευμένη υποστήριξη από αυτούς.

Συνήθη προβλήματα με το ψυγείο σας

Επισκευή πόρτας ψυγείου

Επισκευή πόρτας ψυγείου

Επισκευή εσωτερικού ψυγείου

Επισκευή εσωτερικού ψυγείου

Επισκευή καταψύκτη ψυγείου

Επισκευή καταψύκτη ψυγείου

Επισκευή συμπιεστή ψυγείου

Επισκευή συμπιεστή ψυγείου / καταψύκτη

Τα ψυγεία μπορεί να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα με την πάροδο του χρόνου. Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε με το ψυγείο μας:

Δεν υπάρχει καθόλου ψύξη

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι όταν το ψυγείο δεν κρυώνει επαρκώς. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα με τον θερμοστάτη, τον συμπιεστή, τα πηνία συμπυκνωτή ή τα επίπεδα ψυκτικού.

Υπερβολική ψύξη ή συσσώρευση πάγου

Η συσσώρευση πάγου στην κατάψυξη ή ο σχηματισμός πάγου στα πηνία του εξατμιστή μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα με το σύστημα απόψυξης, όπως ελαττωματικό χρονόμετρο απόψυξης, θερμάστρα ή θερμοστάτη.

Νερό που τρέχει

Προβλήματα με το διανομέα νερού ή την παγομηχανή μπορεί να προκύψουν από προβλήματα με τη βαλβίδα εισαγωγής νερού, το φίλτρο νερού, τη μονάδα παγομηχανής ή έναν δυσλειτουργικό διακόπτη διανομής.

Δυσλειτουργίες του συμπιεστή

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι όταν το ψυγείο δεν κρυώνει επαρκώς. Πολλές φορές ο συμπιεστής δεν λειτουργεί σωστά, δεν έχει αρκετό ή καθόλου ψυκτικό υγρό ή έχει διαρροή.

Περίεργοι θόρυβοι

Οι ασυνήθιστοι ήχοι, όπως το κλικ, το βουητό ή το κροτάλισμα, μπορεί να είναι ενδεικτικά προβλημάτων με τον συμπιεστή, τον ανεμιστήρα του συμπυκνωτή, τον ανεμιστήρα του εξατμιστή ή άλλα εσωτερικά εξαρτήματα. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι το ψυγείο μας χρειάζεται άμεσο έλεγχο και επισκευή.

Ζητήματα στεγανοποίησης πόρτας

Οι κατεστραμμένες ή φθαρμένες φλάντζες της πόρτας μπορεί να οδηγήσουν σε διαρροές αέρα, με αποτέλεσμα το ψυγείο να χρειάζεται να λειτουργεί περισσότερο για να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Αυτό όχι μόνο δημιουργεί πρόβλημα στα φαγητά μας αλλά και υπερβολική κατανάλωση.

Ελαττωματικός θερμοστάτης

Ένας δυσλειτουργικός θερμοστάτης μπορεί να προκαλέσει διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, οδηγώντας σε αλλοίωση ή πάγωμα των τροφίμων. Η αντικατάστασή του είναι επιτακτική.

Πηνία συμπυκνωτή

Τα βρώμικα ή βουλωμένα πηνία συμπυκνωτή μπορεί να μειώσουν την απόδοση του ψυγείου, προκαλώντας την υπερθέρμανση του συμπυκνωτή και ενδεχομένως να οδηγήσει σε προβλήματα ψύξης.

Δημιουργία πάγου στο εσωτερικό του ψυγείου

Η υπερβολική συμπύκνωση στο εσωτερικό του ψυγείου μπορεί να προκληθεί από προβλήματα με τα στεγανοποιητικά της πόρτας, ακατάλληλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας ή προβλήματα ελέγχου της υγρασίας.

Υπερβολικό ψύξη σε καταψύκτη ή ψυγείο

Εάν το ψυγείο ή ο καταψύκτης είναι υπερβολικά κρύο, μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα θερμοστάτη, δυσλειτουργία της πλακέτας ελέγχου ή προβλήματα με τον έλεγχο αποσβεστήρα.

Βλάβη συμπιεστή

Ένας δυσλειτουργικός συμπιεστής μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ψύξης. Εάν ο συμπιεστής κάνει δυνατούς θορύβους ή δε λειτουργεί καθόλου, μπορεί να χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση.

Ηλεκτρολογικά θέματα

Προβλήματα με την παροχή ρεύματος, την καλωδίωση ή τα ηλεκτρικά εξαρτήματα μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία του ψυγείου. Αυτό πολλές φορές συνεπάγεται και τη διακοπή της λειτουργίας του.

Γιατί η επισκευή του ψυγείου σας συμφέρει;

Καλέστε μας για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας άμεσα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

Εξοικονομήστε χρήματα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε service και ανταλλακτικά.

Εγγύηση για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Εγγύηση Επισκευών

Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλες τις συσκευές που επισκευάζουμε.

Προσφέρουμε ικανοποίηση στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

90% στο χώρο σας

90% των βλαβών επισκευάζονται στο χώρο σας μια που διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Συνέπεια στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Συνέπεια στα ραντεβού

Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας σε ένα ραντεβού.

Τί μπορώ να κάνω όταν το ψυγείο έχει βλάβη;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ψυγείο, να ανατρέχετε πάντα στο εγχειρίδιο της συσκευής για συγκεκριμένες οδηγίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα, συνιστάται να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου τεχνικού επισκευής συσκευών για να διασφαλίσετε τη σωστή διάγνωση και ασφαλείς επισκευές.

Το να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το ψυγείο σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πολλά από τα παραπάνω ίσως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αλλά και πάλι όταν επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό θα μπορέσετε να του δώστε να καταλάβει το πρόβλημα αλλά και να κάνετε τον σωστό έλεγχο μετά την παράδοσή του.

Μη χάνετε χρόνο τηλεφωνήστε στο 6934 154 951 και άμεσα ένας τεχνικός θα βρεθεί στο χώρο σας και θα αναλάβει την επισκευή του ψυγείου σας.

30 χρόνια εμπειρία στη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

12K+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

4.9+

Αξιολογήσεις!

Εμπιστευθείτε τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

Εδώ και 30 + χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας. 

Φροντίζουμε να κάνουμε σωστό έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να το επισκευάσουμε άμεσα.

Η γκάμα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυάται τη γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και την εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Μη χάνετε χρόνο…..

Καλέστε άμεσα 6934 154 951

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.