Επισκευή πλυντηρίου ρούχων Θεσσαλονίκη

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ;

καλεστε ΜΑΣ και εξοικονομηστε χρηματα

6934154951

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων στη Θεσσαλονίκη

Σε γενικές γραμμές τα προβλήματα με το πλυντήριο ρούχων στο σπίτι σας μπορεί να διαφέρουν, υπάρχουν όμως μερικά γενικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε και ενδεχομένως να επιδιορθώσετε κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την οικοσκευή σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρακάτω εργασίες ή εάν το πρόβλημα παραμένει, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής συσκευών.

Γενικές οδηγίες

Αρχικά για να δείτε τι ακριβώς φταίει στο πλυντήριο ρούχων σας θα πρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημα παρατηρώντας τυχόν ασυνήθιστους ήχους, μυρωδιές ή δυσλειτουργίες. Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε το πρόβλημα, με ποια ακολουθία και πόσο συχνά συμβαίνει. Το εγχειρίδιο του πλυντηρίου ρούχων σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά από τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και πάνω απ’ όλα να κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την ορθή χρήση του.

Πάντα και πρώτα η ασφάλεια

Αποσυνδέετε πάντα το πλυντήριο ρούχων από την πρίζα πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος που θα έχει να κάνει με το ρεύμα του. Αν όμως χρειάζεται το πλυντήριο ρούχων να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα τότε θα πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα.

Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τεχνικό ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Σε όλα τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης των συσκευών υπάρχουν οδηγίες στο πως να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δείτε με προσοχή τις οδηγίες εκεί και ακολουθήστε τις. Αν δεν έχετε το βιβλίο οδηγιών χρήσης ίσως μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη συσκευή σας. Πολλοί ιστότοποι, φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα για αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου για περισσότερες πληροφορίες ή και εξειδικευμένη υποστήριξη από αυτούς.

Συνήθη προβλήματα με το πλυντήριό σας

Επισκευή κινητήρα πλυντηρίου

Επισκευή κινητήρα πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή φίλτρου πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή φίλτρου πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή κάδου πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή κάδου πλυντηρίου ρούχων

Τα πλυντήρια ρούχων μπορεί να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα με την πάροδο του χρόνου. Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε με το πλυντήριο ρούχων μας:

Δε στραγγίζει

Εάν το πλυντήριο δεν αποστραγγίζει σωστά, μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένο σωλήνα αποστράγγισης ή αντλία, σε δυσλειτουργία της αντλίας αποστράγγισης ή σε προβλήματα με τον διακόπτη του καπακιού ή ακόμη και σε βουλωμένο φίλτρο νερού.

Ο κάδος δεν περιστρέφεται:

Ένα πλυντήριο ρούχων που δε στύβει μπορεί να έχει πρόβλημα με τον ιμάντα μετάδοσης κίνησης, τον διακόπτη του καπακιού, τη σύζευξη κινητήρα ή και τον ίδιο τον κινητήρα.

Υπάρχει διαρροή νερού

Μπορεί να παρουσιαστούν διαρροές γύρω από την πόρτα, τους εύκαμπτους σωλήνες ή την αντλία. Η αιτία μπορεί να είναι φθαρμένα λάστιχα πόρτας, κατεστραμμένοι σωλήνες ή ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού.

Υπερβολικοί κραδασμοί ή δονήσεις

Ανώμαλα φορτία, προβλήματα οριζοντίωσης ή φθαρμένα αμορτισέρ μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικούς κραδασμούς κατά τη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.

Περίεργοι θόρυβοι

Ασυνήθιστοι ήχοι όπως χτυπήματα, τρίξιμο ή σφυρίγματα μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα με τα ρουλεμάν, τον ιμάντα, τον κινητήρα ή άλλα εσωτερικά εξαρτήματα.

Δυσάρεστες οσμές

Η μούχλα και βρωμιές μπορεί να αναπτυχθούν σε περιοχές όπως η τσιμούχα της πόρτας, η θήκη απορρυπαντικού ή το τύμπανο, οδηγώντας σε δυσάρεστες οσμές.

Ζητήματα πόρτας ή καπακιού

Προβλήματα με το ηλεκτροδιακόπτη της πόρτας ή τον μεντεσέ της μπορεί να εμποδίσουν την εκκίνηση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δυσλειτουργία του διακόπτη της πόρτας ή του καπακιού (όταν πρόκειται για πλυντήριο που φορτώνει από πάνω) μπορεί επίσης να είναι η αιτία.

Ζητήματα θερμοκρασίας νερού

Εάν το πλυντήριο δεν παρέχει ζεστό ή κρύο νερό όπως αναμένεται, μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματική βαλβίδα εισαγωγής νερού, θερμοστάτη ή διακόπτη επιλογής θερμοκρασίας.

Δε γεμίζει με νερό

Ζητήματα με τη βαλβίδα εισαγωγής νερού, την παροχή νερού ή τον διακόπτη πίεσης στάθμης νερού μπορεί να εμποδίσουν το σωστό γέμισμα του πλυντηρίου ρούχων με νερό.

Υπερπλήρωση ή υποπλήρωση

Προβλήματα με τον διακόπτη πίεσης στάθμης νερού, τη βαλβίδα εισαγωγής ή την πλακέτα ελέγχου μπορεί να προκαλέσουν υπερπλήρωση ή υποπλήρωση του πλυντηρίου ρούχων σας με νερό.

Προβλήματα με το απορρυπαντικό

Εάν το απορρυπαντικό ή το μαλακτικό ρούχων δε διανέμεται σωστά, το συρτάρι του διανομέα ή τα αντίστοιχα εξαρτήματα μπορεί να έχουν βουλώσει ή και να βουλώσουν με αποτέλεσμα να καταστραφούν.

Το τύμπανο δε γυρίζει

Αν δε γυρίζει το τύμπανο μπορεί να οφείλεται σε σπασμένο ιμάντα, σε προβλήματα κινητήρα ή προβλήματα με τον συζεύκτη του κινητήρα μετάδοσης κίνησης.

Ηλεκτρολογικά προβλήματα

Ελαττωματική καλωδίωση, προβλήματα με τον πίνακα ελέγχου ή προβλήματα με την τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία του πλυντηρίου ρούχων σας.

Γιατί η επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας συμφέρει;

Καλέστε μας για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας άμεσα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

Εξοικονομήστε χρήματα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε service και ανταλλακτικά.

Εγγύηση για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Εγγύηση Επισκευών

Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλες τις συσκευές που επισκευάζουμε.

Προσφέρουμε ικανοποίηση στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

90% στο χώρο σας

90% των βλαβών επισκευάζονται στο χώρο σας μια που διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Συνέπεια στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Συνέπεια στα ραντεβού

Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας σε ένα ραντεβού.

Τί μπορώ να κάνω όταν το πλυντήριο ρούχων έχει βλάβη;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πλυντήριο ρούχων σας, πρέπει να ανατρέχετε πάντα στο εγχειρίδιο της συσκευής για συγκεκριμένες οδηγίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα, συνιστάται να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου τεχνικού επισκευής συσκευών για να διασφαλίσετε τη σωστή διάγνωση και την ασφαλή επισκευή του.

Το να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το πλυντήριο ρούχων σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πολλά από τα παραπάνω ίσως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αλλά και πάλι όταν επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό θα μπορέσετε να του δώστε να καταλάβει το πρόβλημα αλλά και να κάνετε τον σωστό έλεγχο μετά την παράδοσή του.

Μη χάνετε χρόνο τηλεφωνήστε στο 6934 154 951 και άμεσα ένας τεχνικός θα βρεθεί στο χώρο σας και θα αναλάβει την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας.

30 χρόνια εμπειρία στη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

12K+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

4.9+

Αξιολογήσεις!

Εμπιστευθείτε τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

Εδώ και 30 + χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας. 

Φροντίζουμε να κάνουμε σωστό έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να το επισκευάσουμε άμεσα.

Η γκάμα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυάται τη γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και την εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Μη χάνετε χρόνο…..

Καλέστε άμεσα 6934 154 951

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.