Επισκευή πλυντηρίου πιάτων Θεσσαλονίκη

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ;

καλεστε ΜΑΣ και εξοικονομηστε χρηματα

6934154951

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων στη Θεσσαλονίκη

Σε γενικές γραμμές τα προβλήματα με το πλυντήριο πιάτων στο σπίτι σας μπορεί να διαφέρουν, υπάρχουν όμως μερικά γενικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε και ενδεχομένως να επιδιορθώσετε κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την οικοσκευή σας. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρακάτω εργασίες ή εάν το πρόβλημα παραμένει, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής συσκευών.

Γενικές οδηγίες

Αρχικά για να δείτε τι ακριβώς φταίει στο πλυντήριο πιάτων σας θα πρέπει να διαγνώσετε το πρόβλημα παρατηρώντας τυχόν ασυνήθιστους ήχους, μυρωδιές ή δυσλειτουργίες. Θα πρέπει αρχικά να καταγράψετε το πρόβλημα, με ποια ακολουθία και πόσο συχνά συμβαίνει. Το εγχειρίδιο του πλυντηρίου πιάτων σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αρκετά από τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και πάνω απ’ όλα να κάνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για την ορθή χρήση του.

Πάντα και πρώτα η ασφάλεια

Αποσυνδέετε πάντα το πλυντήριο πιάτων από την πρίζα ή κατεβάστε την ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε αντιμετώπιση προβλήματος που θα έχει να κάνει με το ρεύμα του. Αν όμως χρειάζεται το πλυντήριο πιάτων να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα τότε θα πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα.

Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί ακολουθώντας τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τεχνικό ώστε να μην έχετε κάποιο ατύχημα. Δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Σε όλα τα βιβλιαράκια οδηγιών χρήσης των συσκευών υπάρχουν οδηγίες στο πως να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας. Δείτε με προσοχή τις οδηγίες εκεί και ακολουθήστε τις. Αν δεν έχετε το βιβλίο οδηγιών χρήσης ίσως μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για τη συσκευή σας. Πολλοί ιστότοποι, φόρουμ και εκπαιδευτικά βίντεο παρέχουν οδηγούς βήμα προς βήμα για αντιμετώπιση προβλημάτων της συσκευής σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου για περισσότερες πληροφορίες ή και εξειδικευμένη υποστήριξη από αυτούς.

Συνήθη προβλήματα με το πλυντήριο πιάτων σας

Καταγραφή προβλημάτων για επισκευή σε πλυντήριο πιάτων

Καταγραφή προβλημάτων για επισκευή σε πλυντήριο πιάτων

Επισκευή αντίστασης πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή αντίστασης πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή αποχέτευσης πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή φίλτρου πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πόρτας πλυντηρίου πιάτων

Επισκευή κάδου πλυντηρίου ρούχων

Τα πλυντήρια πιάτων, όπως και κάθε άλλη συσκευή, μπορεί να αντιμετωπίσουν ασυνήθιστα προβλήματα από καιρό σε καιρό. Ακολουθούν ορισμένα λιγότερο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε ]με το πλυντήριο πιάτων σας

Θολά γυάλινα σκεύη

Εάν τα γυάλινα σκεύη βγαίνουν θολά ή με λευκή μεμβράνη, μπορεί να οφείλεται στο σκληρό νερό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε αποσκληρυντικό νερού ή ειδικά απορρυπαντικά σχεδιασμένα για σκληρό νερό.

Πιάτα που δεν στεγνώνουν

Εάν τα πιάτα δε στεγνώνουν σωστά, το θερμαντικό στοιχείο ή ο ανεμιστήρας στεγνώματος ενδέχεται να δυσλειτουργούν. Ελέγξτε για οποιαδήποτε ορατή ζημιά ή συμβουλευτείτε έναν τεχνικό για περαιτέρω έλεγχο.

Επίμονες άσχημες οσμές

Στο πλυντήριο πιάτων σας μπορούν να αναπτυχθούν δυσάρεστες οσμές λόγω σωματιδίων τροφής ή υπολειμμάτων που παγιδεύονται στο φίλτρο, στο βραχίονα ψεκασμού ή σε άλλα εξαρτήματα. Ο τακτικός καθαρισμός και η εκτέλεση ενός κύκλου καθαρισμού με καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων μπορεί να βοηθήσει.

Ζητήματα βραχίονα ψεκασμού

Ο βραχίονας ψεκασμού είναι υπεύθυνος για τη διανομή του νερού κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Εάν είναι βουλωμένος ή κατεστραμμένος, μπορεί να οδηγήσει σε κακώς καθαρισμένα πιάτα. Αφαιρέστε και καθαρίστε τον βραχίονα ψεκασμού εάν χρειάζεται.

Λιμνάζοντα νερά στο κάτω μέρος

Εάν το νερό μαζεύεται στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων μετά από έναν κύκλο, αυτό μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη αποχέτευση ή σε δυσλειτουργική αντλία αποστράγγισης.

Προβλήματα στεγανοποίησης πόρτας

Ενδέχεται να προκύψουν διαρροές γύρω από την πόρτα του πλυντηρίου πιάτων εάν η τσιμούχα της πόρτας είναι κατεστραμμένη ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Επιθεωρήστε την τσιμούχα και αντικαταστήστε την εάν χρειάζεται.

Ασυνήθιστοι θόρυβοι κατά τη λειτουργία

Τρίξιμο, κροτάλισμα ή άλλοι ασυνήθιστοι θόρυβοι μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα με την αντλία, τον κινητήρα ή τον βραχίονα ψεκασμού. Ένα ξένο αντικείμενο που έχει κολλήσει στην αντλία ή στον βραχίονα ψεκασμού μπορεί επίσης να είναι μια αιτία.

Κωδικοί σφαλμάτων στην οθόνη

Τα πλυντήρια πιάτων με ηλεκτρονικά χειριστήρια ενδέχεται να εμφανίζουν κωδικούς σφάλματος σε περίπτωση δυσλειτουργίας. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης για να ερμηνεύσετε τους κωδικούς και να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες. Αν δεν τα καταφέρετε τότε καλέστε κάποιο ειδικό.

Αργή ή ατελής αποστράγγιση

Εάν το πλυντήριο πιάτων δεν αποστραγγίζει αποτελεσματικά, αυτό μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένο σωλήνα αποστράγγισης, σε δυσλειτουργία της αντλίας αποστράγγισης ή σε πρόβλημα με τη βαλβίδα αντεπιστροφής.

Φώτα που αναβοσβήνουν ή δυσλειτουργίες του πίνακα

Εάν ο πίνακας ελέγχου δεν ανταποκρίνεται ή αν τα φώτα αναβοσβήνουν, μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα με τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, το πληκτρολόγιο ή την επιφάνεια αφής.

Ασυνεπής θερμοκρασία νερού

Μπορεί να προκύψουν διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του νερού λόγω προβλημάτων με τον θερμοσίφωνα, τον θερμοστάτη ή το εσωτερικό θερμαντικό στοιχείο του πλυντηρίου πιάτων.

Το Touchpad ή τα στοιχεία ελέγχου δεν ανταποκρίνεται

Εάν η επιφάνεια αφής ή τα χειριστήρια δεν ανταποκρίνονται, μπορεί να είναι σημάδι δυσλειτουργίας του πίνακα ελέγχου, του πληκτρολογίου ή του ηλεκτρονικού πίνακα ελέγχου.

Ηλεκτρολογικά προβλήματα

Ελαττωματική καλωδίωση, προβλήματα με τον πίνακα ελέγχου ή προβλήματα με την τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας.

Γιατί η επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας συμφέρει;

Καλέστε μας για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας άμεσα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα.

Εξοικονομήστε χρήματα στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε service και ανταλλακτικά.

Εγγύηση για την επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Εγγύηση Επισκευών

Δίνουμε εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλες τις συσκευές που επισκευάζουμε.

Προσφέρουμε ικανοποίηση στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

90% στο χώρο σας

90% των βλαβών επισκευάζονται στο χώρο σας μια που διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Συνέπεια στην επισκευή των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σας

Συνέπεια στα ραντεβού

Είμαστε πάντα συνεπείς στα ραντεβού μας και ολοκληρώνουμε την εργασία μας σε ένα ραντεβού.

Τί μπορώ να κάνω όταν το πλυντήριο πιάτων έχει βλάβη;

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πλυντήριο πιάτων σας, πρέπει να ανατρέχετε πάντα στο εγχειρίδιο της συσκευής για συγκεκριμένες οδηγίες. Εάν δεν είστε βέβαιοι ή δεν μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα, συνιστάται να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικευμένου τεχνικού επισκευής συσκευών για να διασφαλίσετε τη σωστή διάγνωση και την ασφαλή επισκευή του.

Το να αναγνωρίσετε και να καταγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το πλυντήριο πιάτων σας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πολλά από τα παραπάνω ίσως μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας αλλά και πάλι όταν επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο τεχνικό θα μπορέσετε να του δώστε να καταλάβει το πρόβλημα αλλά και να κάνετε τον σωστό έλεγχο μετά την παράδοσή του.

Μη χάνετε χρόνο τηλεφωνήστε στο 6934 154 951 και άμεσα ένας τεχνικός θα βρεθεί στο χώρο σας και θα αναλάβει την επισκευή του πλυντηρίου πιάτων σας.

30 χρόνια εμπειρία στη επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

12K+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

4.9+

Αξιολογήσεις!

Εμπιστευθείτε τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

Εδώ και 30 + χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας. 

Φροντίζουμε να κάνουμε σωστό έλεγχο και διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε και να το επισκευάσουμε άμεσα.

Η γκάμα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε εγγυάται τη γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και την εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής σας.

Μη χάνετε χρόνο…..

Καλέστε άμεσα 6934 154 951

Ζητήστε προσφορά

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.